Osnovni podatki

  • Ime konja: Lampard
  • Pasma: Slovenska Toplokrvna
  • Lastnik: Katarina Zakrajšek
  • Datum rojstva: 23.05.2011
Lampard, goof of the stable. Lampard je razigran konjiček, ki svojo voljo zelo nazorno prikaže s svojimi dejanji ali obrazno mimiko. Zelo rad s svojim gobčkom prime kakšno stvar, rad se uči novih stvari, vendar mu mora oseba, s katero dela, jasno in nazorno pokazati, kaj od njega želi. Lampard ima ogromno svoje volje in bo v primeru, da mu nekaj ni všeč, preprosto odkorakal stran. Je zelo pogumen konjiček, ki svoje strahove in dvome zelo ponotranji, zato mora tudi oseba, ki dela z njim, razumeti, zakaj Lampard naredi določene stvari.

Več o konju

Lampard je bil kupljen kot konj, primeren za šport in tekmovanja, pri svojih 7 letih. Lampard ima ogromno znanja na področju športa, različnih likov, skakanja, hitro se nauči novih stvari, poteka nalog, raznih vzorcev,… mu pa hitro postane dolgčas pri ponavljajočih se nalogah, zato je potrebna pri delu z njim raznolikost. Obožuje terensko ježo, raziskovanje novih poti, vendar redkokdaj želi prevzeti vodstvo. Lampard se zelo rad pocrklja in je zelo razigran konjiček, z Visom ju je velikokrat možno opaziti, kako se igrata svoje konjske igre in tekata po stezah.

O pasmi konja

Lampard je slovenske toplokrvne pasme, primeren za šport, kot tudi rekreacijo. Zaradi svojih dolgih nog je na terenu nekoliko bolj štorast, vseeno pa zelo rad teče in hitro prehiti svoje tekmece. Je neproblematičen in poslušno čaka na znake svojega jahača, je neodvisen od drugih in ne bo bil paničen, če ostane nekje za njimi.